MAGISTER

INLOGGEN

INFORMATIE

Groep 8

Welkom op de leukste school van Friesland!

​Nog even en je gaat naar het voortgezet onderwijs! Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een passende school, organiseren we diverse online activiteiten voor jou én je ouders. Door het coronavirus en de lockdown van dit moment mogen we jullie helaas niet welkom heten op onze locaties. Om die reden gaan de Doedagen en het Open Huis niet door. Dat vinden wij ontzettend jammer, maar online zijn er diverse alternatieven mogelijk. 

Beleef het Dockinga College online!

Onze school heeft een breed aanbod van theorie- en praktijklessen. Je kan bij ons de leerroute kiezen die bij jou past. We inspireren elkaar elke dag weer en je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij geloven in talenten! Online bieden wij je deze mogelijkheden om je het Dockinga College te laten beleven:

Vlogs

> Bekijk hier de vlogs waarin we je een online sfeer laten proeven over hoe een schooldag eruit ziet wanneer je bij ons op school komt!

Voorlichtingsvideo's 

> Bekijk hier de voorlichtingsvideo's waarin we alles over het onderwijs op het Dockinga College vertellen.

Contactpersoon basisscholen

Heeft u als groep 8 leerkracht behoefte aan een gesprek over onderwijskundige zaken, een warme overdracht of wilt u meer informatie? > Neem contact met ons op

Aanmelden

Meld je zoon/dochter aan voor het Dockinga College! Ouders krijgen via de basisschool een formulier om in te vullen, de basissholen zorgen voor een digitale overdracht (via OSO). Aanmelden voor het schooljaar 2020-2021 moet vóór 25 maart (i.v.m. corona een aangepaste aanmelddatum).