MAGISTER

INLOGGEN

INFORMATIE

<< Terug

Bewoners Waadwente verrast met kerstattenties

17 december 2020 Locatie VMBO-VAKschool

Donderdagmiddag hebben bewoners van de Waadwente in Dokkum zelf gemaakte kerstattenties gekregen van onze leerlingen. Omdat afgelopen jaar geen makkelijke periode was voor de bewoners, wilden onze leerlingen hun op deze manier verrassen. Helaas konden de leerlingen door de plotselinge lockdown de 50 vrolijk versierde wandplank met kerstwens niet zelf overhandigen.
 
In de afgelopen weken hebben de 4 beroepsgerichte profielen van de VAKschool deze kerstattenties als samenwerkingsopdracht gemaakt. Iedere vakgroep heeft op een eigen manier een bijdrage geleverd aan het mooie resultaat.
 
De leerlingen van BWI (Bouwen Wonen Interieur) hebben een wandplank van hout gemaakt en geverfd, de leerlingen van PIE (Produceren Installeren Energie) hebben daar een kerstboodschap in gegraveerd met de laserprinter en hebben een kerstboompje van hout als accessoire gemaakt voor op de wandplank. Leerlingen van ZW (Zorg en Welzijn) hebben prachtige kerstkaarten gemaakt met een geschreven kerstwens. De leerlingen van E&O (Economie en Ondernemen) hebben de attentie feestelijk ingepakt en voorzien van de kerstkaart.

Bekijk hier het resultaat:

 

NieuwsArchief

NieuwsArchief