MAGISTER

INLOGGEN

INFORMATIE

<< Terug

Remco Oosten beste metselaar

3 maart 2020 Locatie VMBO-VAKschool

Beroepenwedstrijd Bouw bij Bouwmensen Friesland |  27 & 28 februari 2020 in Leeuwarden.


Daniël en Remco trots op moestuinbak

Bij de Beroepenwedstrijd Bouw voor vmbo scholen zijn Daniël Walsweer en Remco Boersma uit B4K1BWI verdienstelijk 2e geworden bij het onderdeel timmeren. De opdracht was het maken van een duurzame moestuinbak. De jury prees hun voor hun professionele aanpak. Overleg, samenwerking, doorzettingsvermogen en inzicht vielen op in de positieve zin. Het eindresultaat zag er goed uit. Daniël en Remco hebben met veel plezier meegedaan en zijn een waardevolle ervaring rijker.

Remco beste metselaar

Bij het onderdeel metselen behaalde Remco Oosten uit B3K2BWI de eerste prijs met het metselen van een bank met armleuning. Remco was “út de skroefen” met het resultaat. Niet alleen Remco kan daar blij om zijn. De hele klas profiteert van deze prijs, want ze mogen allemaal een middag karten in Leeuwarden.

Landelijke finale in Someren - 25 t/m 27 maart

Deze regionale beroepenwedstrijd is tevens de voorronde voor de landelijke wedstrijd in Someren. De regionaal best presterende metselaars komen daar tegen elkaar uit in een landelijke finale. Remco heeft zich geplaatst voor de finale.
De finale is driedaags en vindt op een jaarlijks wisselende locatie plaats. Daar worden van 25 tot en met 27 maart op de campus van het Varendonck College twaalf PraatBankjes gemetseld. Deze zijn naar winnend ontwerp van studenten Bouwkunde TU Delft. De prijsuitreiking is vrijdagmiddag 27 maart.

Lees hier het bericht over de Beroepenwedstrijd in de Dockumer Courant

NieuwsArchief

NieuwsArchief