MAGISTER

INLOGGEN

INFORMATIE

<< Terug

Stem op toptalent en win prijzen!

12 april 2021 Locatie HAVO/VWO Dokkum

De Leeuwarder Courant biedt jaarlijks een podium voor leerlingen met een excellent profielwerkstuk. Twee leerlingen van het Dockinga College hebben een nominatie op zak, namelijk Sjoerd Mos uit 5 havo en Anna van Wieren uit 6 vwo. In dit artikel lees je meer over de werkstukken van Sjoerd en Anna en kom je er achter hoe je kans kunt maken op mooie prijzen!

“Sjoerd heeft de blues!” 

Wat voor rol speelt de blues in zijn eigen muziek, was de vraag waarmee Sjoerd Mos zijn profielwerkstuk in ging. Hij schetst de geschiedenis van de muziekstroming en in filmpjes laat hij de verscheidenheid van de blues horen en zien: van klassieke blues tot en met de boogiewoogie en zijn favoriet ragtime. Van alle ingestuurde werkstukken wordt door de jury een aantal genomineerd, waaronder onze leerling Sjoerd. Hij mag een presentatie geven tijdens de verkiezingsavond in Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden.

“Anna gaat voor duurzaam Dockinga!”

Anna van Wieren behoort met haar “duurzaam Dockinga” ook tot de toptalenten. Hoe moet een duurzaam gebouwd schoolgebouw van het Dockinga College voor de onderbouw van havo en vwo eruitzien? Onder andere gewapend met de resultaten van enquêtes onder leerlingen en leerkrachten ontwierp Anna een gebouw met een groen dak, zonnecollectoren, waterbesparende toiletten en duurzame verlichting.
Zowel voor Sjoerd als voor Anna kan gestemd worden voor de publieksprijs LC Toptalent!

Stemmen

Ook jouw mening telt! Het werkstuk met de meeste stemmen krijgt tevens een podiumplek. Stemmen kan van 7 t/m 19 april. Onder de deelnemers verloot LC tien cadeaukaarten van € 25,-. Dus aarzel niet en doe mee! Klik hier om je stem uit te brengen. Wil je stemmen op een van onze leerlingen, dan zoek je op die pagina simpelweg op hun voornaam.

Livestream

Deze verkiezingsavond kun je 21 april vanaf 19.00 uur live volgen via een livestream. Op LC Now en in de krant kunt je de volgende dag lezen wie de winnaar van de publieksprijs is.

Prijzen

2x Cadeaubon VVV t.w.v. € 25 ,-

2x Cadeaubon Bol.com t.w.v. € 25,-

3x Cadeaubon MediaMarkt t.w.v. € 25 ,-

3x Cadeaubon Zalando t.w.v € 25,-

NieuwsArchief

NieuwsArchief