MAGISTER

INLOGGEN

INFORMATIE

Vacature Instructeur elektrotechniek

Klopt jouw hart sneller van techniek en wil je jouw kennis delen? Ben je een vakman/vrouw en overweeg je om een stap te zetten naar het onderwijs? Dan is dit je kans! Kom werken als Instructeur elektrotechniek op het Dockinga College.

Wij zijn op zoek naar een Instructeur elektrotechniek die de sectie Produceren, Installeren en Energie komt versterken. We hechten veel waarde aan jouw (uitgebreide) praktijkervaring. Een scholingstraject behoort tot de mogelijkheden.

Wat ga je doen?

Als instructeur ga je jouw opgedane vakkennis overdragen aan jongeren die het vak graag willen leren. Door jouw ervaring weet je alle ins en outs van jouw vakgebied en leer je de leerlingen de fijne kneepjes van de praktijkvakken. Je haalt energie uit het begeleiden en coachen van de leerlingen en helpt ze bij hun ontwikkeling. Bij voorkeur heb je al enige ervaring op het gebied van coachen en begeleiden (in het werkveld of daarbuiten). Je draagt bij aan de ontwikkeling en vorming van een nieuwe generatie vakmensen en zorgt dat zij met de juiste bagage het werkveld kunnen betreden. Je laat de leerlingen zien wat er in de praktijk van ze wordt gevraagd en geeft ze de ruimte om in de praktijk te experimenteren met de geleerde theorie.

Functie eisen

Sterk Techniekonderwijs

Het overdragen van kennis door mensen uit de praktijk sluit naadloos aan bij het landelijke project Sterk Techniekonderwijs. Ook de scholen en bedrijven uit de regio Noordoost-Friesland doen mee aan dit project. Het techniekonderwijs krijgt de komende jaren een flinke impuls. De ambitie van Sterk Techniekonderwijs is om de jongeren (weer) enthousiast te maken voor een technische opleiding en een verbinding te maken tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Het Dockinga College is één van de deelnemers aan dit project.
> Lees hier het verhaal van Bard Jan de Jong die de overstap maakte van de bouwsector naar docent
> Lees hier het verhaal over de goede match tussen onderwijs en bedrijfsleven
> Bekijk de projectwebsite van Sterk Techniekonderwijs Noordoost-Friesland

Ingangsdatum vacature 
Je komt vanaf 1 oktober 2021 ons team versterken, of zo spoedig mogelijk daarna.

Dienstverband 
Het gaat om een dienstverband van 0,6 – 0,9 fte (schaal 8).

Meer informatie
Informatie over de vacature is in te winnen bij dhr. F. Hoekstra, STO coördinator Noordoost-Friesland. E-mail hof@dockinga.nl.

Solliciteren?
Reageren kan tot 23 augustus a.s. Stuur een motivatie en CV naar mw. A. Bos. E-mail bsa@dockinga.nl.