Open Huis druk bezocht

Op 26 januari stonden tussen 16.30 – 19.00 uur de deuren van het Dockinga College GT open voor alle groep 8 leerlingen die sfeer wilden proeven op onze mooie locatie. Ook de ouders waren welkom, buiten waren er standjes gecreëerd waar docenten paraat stonden om vragen te beantwoorden en hen van alle informatie konden voorzien. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de ouders toch ook een beetje sfeer proeven. Op deze manier kon het Open Huis “Corona-proof” doorgaan.

Het Open Huis is één van de activiteiten die jaarlijks worden georganiseerd om toekomstige leerlingen een goede keus te laten maken voor de volgende school. Er was veel animo om een kijkje te nemen op vmbo-gt. Leerlingen van de leerling raad begeleidden telkens kleine groepjes van lokaal naar lokaal via een vaste looproute. Bij diverse vakken waren activiteiten te doen zoals een spel, een proefje of een opdracht. Daarnaast was er ruimte om materialen te bekijken en vragen te stellen.

Als locatie GT kunnen we terugkijken op een druk, leuk en vooral gezellig Open Huis.

De Doe-middag of het Open Huis gemist? Geen probleem! Neem vooral contact op met onze locatie, we kijken graag wat we kunnen betekenen voor jou. Dockinga College – GT tel: 0519-229650

Hieronder een foto-impressie