Chillen in de sporthal

Het Jeugdfonds sport en cultuur is een stichting die zich inzet om kinderen te ondersteunen die, door het ontbreken van financiële middelen bij de ouders/verzorgers, niet bij een sportvereniging kunnen sporten of lessen op cultureel gebied kunnen volgen. Het fonds betaalt de contributie/het lesgeld. Ook is het mogelijk om eventueel sportkleding aan te schaffen vanuit het fonds.

Aanvragen voor het fonds kunnen worden gedaan via Tom van der Meer (buurtsportcoach) en Joshua Leemburg (jongerenwerker), hun e-mailadres staat onderaan dit bericht. Zij zijn beide actief in Dantumadiel en Noardeast Fryslân. Zij helpen graag om dit wél mogelijk te maken. Alle aanvragen worden vertrouwelijk behandeld en er hoeft voor een aanvraag niet veel persoonlijke informatie van de ouders/verzorgers te worden ingevuld. De gevraagde informatie kan ook altijd worden doorgegeven aan iemand van school, dan zorgen wij ervoor dat het bij Tom of Joshua terecht komt.

Dus is er te weinig geld om te sporten, muziek te maken, te dansen, toneel te spelen, schilderen of iets anders creatiefs of sportiefs, laat het Tom of Joshua weten. Zij zijn te bereiken op:

tom@sportfryslan.nl

j.leemburg@het-bolwerk.eu