MAGISTER

INLOGGEN

INFORMATIE

<< Terug

Leerlingen (water)sportend de vakantie in!

8 juli 2021 Locatie HAVO/VWO Dokkum

Na een raar coronajaar heeft de sectie LO dit jaar uitgepakt om een leuke, sportieve invulling te geven aan de afsluiting van het schooljaar. Tussen 16 en 30 juni zijn er allerlei activiteiten georaniseerd voor de onderbouw.
De leerlingen van klas 1 gingen optimist zeilen en kanovaren op Oostmahorn. Klas 2 kreeg les in surfen en ging Suppen door Esonstad. Klas 3 had als activiteiten inline-skaten en polstokspringen. Uit alle reacties bleken dit zeer geslaagde activiteiten, waarbij docenten en oud-leerlingen volop aan het helpen waren.

Ook voor de bovenbouw stond de jaarlijks terugkerende module surfen op het programma. Vanwege de populariteit van dit programma werden er niet 2 maar 3 groepen gemaakt. Met dank aan de hulp van collega’s en veel oud-leerlingen werden de fijne kneepjes van het surfen bijgebracht. Ruim 70 leerlingen hadden zo twee leuke dagen waarin ook goed gesurft is. Daarnaast heeft het Dockinga College tijdens de watersportdagen afscheid genomen van meneer Katsma (LO docent en ook bedenker van watersportdagen samen met Jelle). Hij gaat met pensioen.

Volgens ons zijn het zeer geslaagde dagen en activiteiten geweest en wij willen als LO sectie iedereen bedanken die hier aan mee heeft gewerkt om dit te organiseren en realiseren. We wensen iedereen een hele fijne en verdiende vakantie toe.

Sectie LO,

L. Katsma, J de Val, J. v/d Meer, J. Oppedijk

NieuwsArchief

NieuwsArchief